Saturday, February 20, 2010

The Greatest Cuti CNY~

At first, bukan niat sy mahu menghabeskan mid sem break yg seminggu ini di kg.


Sbb?


Sy mau bekerja.

Sbb?


Duit poket yg ptptn bg maken susut.

>.<


Tp last2 sy lah antara org yg terawal angkut beg pakaian yg terlukis garfield yg chubby ala2 Hencek Am, bersama beg galas pink yg sy letakkan lappy ksygn di situ, dan ada jugak sebaldi pakaian musyuk yg dh seminggu tak basuh.


Euuww musyuk. Tutup idung!


CNY mmg best! Sukanya sy bila bunga api asek berdentam dentum kt playground baru dpn umah Uncle Rich (oke mmg tak tahu nama dia.Ngee..) Best sgt bila tiap2 malam dpt tgk bunga api. Lagi gempak dr bunga api New Year Eve oOoo...~


And two days ago, my kazen dh selamat jd bini org. She's 1 year older. Habes tu, sy bila lagi?


;D


Ara gatai!!!


Oh ya. Semalam sy jalan2 di Tg Dawai dgn Sis Sheila and Abg Long sebelom kami pegi umah Bro Pitt di Kulim. Sgt best dpt picit2, guling2, geget2 si kenit Mohd Adib Mirza lagi.


Tak sabar nk tunggu my Sis Sheila punya anak pulak ;)

2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Ara tak gatai:)

just merancang masa depan kan...good luck for your future undertakings. harap2 CNY thn depan dah berteman k:)

Ara Amnan said...

wah2 sha.awalnya soh ara kawen >.<

takboleh la dear.my mom soh keje, ada keta segala bagai baru blh kawen..

klu ikot ati mmg dh gedik nk kawe. ;)
dh 2 org kwn diploma ara kawen tau.aahhh nk jugakk..

;)