Friday, April 2, 2010

Gilmore Girls

I noe dis series frm Muna Maryam. One of my besfren I ever have. Selalulah sy dan dia berangan2 jd Rory yg asek ngn buku dan cinta segala.Haha.




Klu sy bukan Lorelai dan dia adlh Lorelai, tak mungkin sy adalah Rory. Wee~ :D





Sy penah digelar Rorydirma satu ketika dulu tau tak. .





Sy penah dipanggil sbg Shayna Gilmore ms zaman hingusan dulu tau tak. 

Kelakar :p

Abah penah marah sy sbb asek sgt nonton cite tu smpai tak study. Haiseh~ Pdn muka ko ara!

And now, tiba2 terasa mcm nk buying all Gilmore Girl's CDs, books hah hape2 je la. Adeh!




Sbb sy gila tgk GILMORE GIRLS.

Btw, Rorydirma? Oh jgn ditanya dirma tu dtg dr mana ye.
Shayna - she's one of  SpeakUp's host at TV3 ms zmn hingusan dulu2.

3 comments:

azaliahjsalleh said...

x penah lihat pun ;(

ielamorry said...

ouh my! suka juga series ni!

:D :D :D

Siti Salha Rosman said...

Sama, kte pon suka tengok girlmore girl. Suka tengok kisah dua beranak tu...so sweet!