Wednesday, December 15, 2010

We Cherish Our Friendship Sincerely

Org kata kalau nak berkawan biarlah beribu tiri, kalau bercinta biarlah kekal pada yg satu.
Kalau skandal, mcm mana pulak.... garu kepala sendiri!


Isnin lepas, belum pun balik dari ofis Karimah dah call ajak kuar dinner dgn our ex-classmates. Excited! Ara terus contact Zuhaniza, Jat, Noni and few friends utk dinner sama2. TEN YEARS is not a short period. After UPSR, we're separating here n there sampailah dah besau panjang nih except me ;p 





Thanx a lot to Ala Romeli  sbb sudi nak join sekali. Syiokk naik Jazz. She looks stunning with dat rainbow shawl. And Ara tabik confidentnya utk drive Kdh-KL. Mcm la jauh sgt kn..heh! Jauh la tu.



Thanx Meme sbb ikut sekali. Ceh, mula2 kata malu. Sampai ja situ, cakap banyak! nGahaha. Yg paling Ara suka tgk Meme is her hair. Curly hair mmg sgt suit dgn u!




Khairul Amir, he's our Head Prefect dulunya. N he's my neighbour yg i langgggssung tak bertegur sampai 10 tahun. Dahsyat kau!

Noni mmg UiTM sekali dgn Ara. She's my junior u! Ngehngeh. Junior, jgn lawan ckp senior eh ;p

Dalam ramai2 tu, Ana yg muka 100% tak berubah. Dan dalam ramai2 tu, Amir mmg totally different. Kesan botox kew? Dulu comeell pipi kembung lagi ;D

Amalina and Paan, huihuiii..I'm wondering what their relationship is. Maen sorok2 eh. Tapi Paan mcm bagi hint ttg hubungan dua org nih. Hey, Ara pandai tilik2 kebenaran taww.. Bukan tilik nasib. Haa..konpem lah dua org nih, tak lama lagi berkompang lah KLanggar tuh. wee~

Nisah and Hafiz, haiya tak sempat nak beramah mesra dgn mereka nih. Tapi, 'adik' Nisah kita yg sorang nie nampak mcm dulu jugak. Yg paling obvious, sifat keibuannya ;p

Karimah, she's my BFF since 10 years ago :)



Thanx semua! Enjoy sgt, fun sgt bak kata Meme before pulang malam tu ;p

2 comments:

Kasim Ahmad said...

frends make we hepy

Ara Amnan said...

Kasim Ahmad: Exactly true!