Friday, July 10, 2009

Mari Vrroomm ke KampUS

Busy!!!

Dis 1st week in UiTM Merbok sgt hectic n crazy. Degree’s life is not easy as diploma. Sabtu lepas I did my registration dgn Carol. There’s no more Wira Munirah, so terpaksa lah PINJAM Mom’s Eye motorsikal mama sekejap. Yeah sekejap – 2 YEARS!

Ara still terkilan dgn my ex-new housemate. Hoho~

I just arrived at home before they said dat they wanna move. WHAT??

Ok silakan.

Jadi skrg ara tinggal dgn Carol, Zu and ila. Jadi sesiapa yg nk rent bilik, silakan.

ROOM FOR RENTAL

AREA SEMELING

(FULLY-FURNISHED)

Kalau ada yg berminat, sila email ara okeh!

sara_shayna@yahoo.com

Ptptn tersangatlah lmbt nk masuk. I’d list down barang2 yg nk dibeli since masa study break lagi. Ngee :P
Ara perlu beli laptop. Dat’s my first priority. Sy berjanji akan manage my finance very well. sila jgn percaya. Sebab cita-cita sy utk memiliki Qaseh perlu dicapai. Huh! Giler ah nk guna duit loan utk beli NOUVO LC???

Cuma ada dua kelas ja utk Bachelor in Islamic Banking. Ara and kawan2 lain terpaksa buat intersesi utk subjek IBM and FIN. Dan maknanya Ara akan kerugian RM400 to do dat shortcourse. Intersesi bkn free ya!
Thanx Linda sbb dah register my name for Islamic Entrepreneurship or else ara terpaksa amik subjek Islamic Financial dgn Mdm Hasni. Oh no way! Sy tak pandai mengira!

Oh, Arau sgt besar but Nad dan kawan2 lain terpaksa walking. Tak payah nk exercise dh, nanti badan akan jd sasa naturally :p Nad yg cakap sasa ;P Mun sdg bergembira dgn her new life there. Her Wira pn akan dihantar ke Segamat by next week. Jadi, mmg conform lah dia akan stay there.

Hepi-hepi lah di sana, fren!

I become a businesswoman AGAIN. Ara jual tudung, keronsang dan baju kelawar. Stok penghabisan.


TUDUNG DADU, JELITA & MY HEART = RM35

TUDUNG KERAWANG = RM45

KERONSANG = RM 10, RM15 & RM25

BAJU KELAWAR = RM25


Kawan2 yg berdekatan dgn Ara dan berminat nk tengok tudung ni, DO TEXT ME or EMAIL ME ya.

Carol, Zue, Rozila, Tqah, Linda and Ita - Nanti kita konvoi ke kelas lg k!
Vrrooomm...
Vrrooommm....

;)

3 comments:

LyAbUbLeX said...

ara..bestnye kan..alya rndu merbok n kawan2..nak wat kecoh..kat sini nak wat kecoh segan..semua dak2 sgt educated..alya cam rasa diploma dlm diri melanda lagi..hahah..

Monkey D Luffy said...

aku boleh menyewa ker?

ngeeee

ARA Lindungan Bulan said...

#Lya:
Hik..mmg besh!

Best sbb kita dh biasa dgn Merbok. Lya tamau sedey2 k. It takes time utk biasakan diri dgn new environment.

Nnt bila dh hilang segan n dpt besfren sekecoh Dalila, sila buat kecoh di sana ya!

;)

#Kapten Lutfi:
Hamboih hamboih hamboih...