Saturday, October 2, 2010

Di LB tanpa BFF

Suppose to go back to Kediaman Teratai this morning dgn Shikin and Kak Mel. Jenguk Mama dan amnan.

   
Tapi……sgt banyaksS assignment yg nk kena settlekan. Actually tak banyak pun, tapi amek masa lama nk perah otak pikio jln penyelesaiannya. FSA oke. Math bukan kepakaran sy. Atiqah Halim dan Nini bole solve kan ratio and cash flow dlm masa 5 minit, tapi saya perlukan 20 minit. Tapi sy bole solve kan ratio and cash flow analysis less than 5 minutes. Agaga sgt tipooo!


Syeera call pagi tadi. Tanya pasal Cash Flow turh. TAK RETI!!!! Haila~~~~


Perut dah kenyang mkn nasi ayam PakMud. nGee~ Tapi Uncle Comel gelap2 tu ajak pegi open surau kt Surau LB sekarang nih. Open Surau lew sbb buat kt surau. Satay 2 ribuuuuu katanya. Laksa lagi. Huish melepas Rozi kan Ila kan. Rozi Ila.


Masa utk kemaskan bilik takut Tiqtiq marah, basuh baju sebaldi and buat assignment FSA. Hish. Carol dah sejam dlm toilet. Tiqtiq mst ingat Carol tgh berjogging dlm toilet...Berus baju la tuh, Tiqtiq.


Alamak..kena basuh KBS sabelom bw blk ke Alor Star nanti. Mampoihh kang kena bising ngn Mama.eheee :p

No comments: