Saturday, October 9, 2010

Hello LB~

Morning LB~ nGee. Hey, blom kul 12 lg kay! Eh, dah 12.10 pm. Oops!! ;p


Bangun2 genyeh mata, bila pndang kanan Nini dh takda. Pegi dating ngn Pakcik Mail kt JV Cergas. Jeles kowt sbb sy tak dpt nk amek lesen keta lagi. Hectic! Tinggal lagi seminggu sblom study week. Pastu hooray kejap 3 4 5 6  hari  ^_^  pastu baru start study for final exam! =/


Lala baru pulang dr kedai! Oh telor, nk masak megi okeh. Hujung2 sem nie fav food mst bertuko. Megi selalu. Murah kaaaaaaann. Duit suda abes. Suda la income dh stop. Tgl lagi belas ehsan dr Amnan dan Nini. Terima kasih daun keladi, nanti2 mnx lagi.huhuhu..


Yg tak kenal sy, mst ingat sy banyak duit.Haa banyak la kau! Doa2 kan laa *wink*..
Bole jerk kalau pen sebatang pun nk guna pen pilot bukan G-Soft, syampu nk pakai brand Loreal bukan Sunsilk, make up nk guna SimplySiti tak guna yg Silkygirl, baju nk jenama BodyGlove tak pandang pun yg dr AraAmnan BOUTIQUE, wangian nk dr BodyShop tak main la dr . Boleh! Awal sem jerk boleh. nGaaa :D


Bak kata Lala, end of semester, pakai syampu Sunsilk yg 30sen tu jerk.....donia!


Eh sapa yg call nie?? Zizaaaannn! Alamak, dia nk amek pendrive. Cepat mandiiiii!!!!

3 comments:

dotblogspotdotkom said...

lama sungguh tak jengah kat sini.... last ari tu... masa pakcik dajah 5 datang sini.. sekarang pakcik dah nak hbis PhD...... muwakakakkaka

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bila nak rece ni... aku tungu bawah jambatan ...ada mau race

Ara Amnan said...

Pokcik giloooo..akakaka..

BrutalSolo: Mane mane mane????