Saturday, March 5, 2011

Corat Coret Bank Komuniti Anda

Unit Pentadbiran tetap di hatiku.
Kak Ami seronok la tu puji department dia :p



Sebulan Ara di Unit Pentadbiran dan Sokongan Teknikal sebelum Ara dipindahkan ke Sales & Marketing Depart. and lepas tu ke Credit Department selama dua bulan lebih. Bos kat situ semuanya bes2!

Then, dua minggu Ara di Jabatan Mikro Kewangan. Ada 4 org pegawai muda yg cun melecun dan 2 org kerani muda manis2.


Amek berkat dok kt meja pegawai :p


Semuanya PEREMPUAN! Hidup wanita! :D Kecuali bos JMK lelaki satu2 nya :D






Baru 2 minggu, tapi rasa mcm dah kenal 2 tahun. Luckily ada Rafidah, my ex-schoolmate masa primary school dulu dan Hafizah. Bole gosip2 selalu bila takda keja. OopS! :p






And now.....akhirnya Ara ditukarkan ke Unit Deposit. Yg paling best bila dapat ikut staff kuar buka kaunter di hospital dan sekolah2. Kalau tak, kang tercangak jerk kt ofis tatau nak buat apa. Haishh!



@ SK Haji Hassan Itam, Simpang Empat. Kedah

No comments: