Friday, March 11, 2011

Mai Cek Mai Kita Pi Kedah Sejahtera

"Just got back from Karnival Kedah Sejahtera di Stadium Darul Aman. Penat! Tapi best bila org senyum2, bila org tnya itu ini ttg produk BSN *wink* InsyaAllah esok Ara di sana lg. Nak sekat org yg lalu lalang. Nk edar fliers. Sorry naa klu tak suka kena sekat. Theee :D"



Dua minggu di Deposit Department mmg best. Bole kuar je memanjang. Jumpa customer, jwb soalan2 mereka yg kdg2 rumit tuh. Aiyooo mau tak rumit. BARU 4 BULAN dgn BSN. BARU lg okay. Ehihi :p
Sekat2 org sampai sakit kaki haa. Padan muka pakai lg cenggini nk bt marketing. Heh!




Bb, nie la kasut yg jahat tu.


Karnival Kedah Sejahtera boleh tahan bestnya. Jgn la banding dgn Suarasa oiiihh. Sbb pendekatannya berbeza. Seharian kat sana, telinga best sj dgr lagu2 nasyid dr Maher Zain, Raihan, Rabbani, Hijjaz. Diselangselikan dgn lagu2 lama. Huiihui jgn taktahu yg PakLong 'Selagi Ada Rindu' pn dtg jgk petang nie. Jgn main2 naa :D PakLong mmg selalu ada pun kat events mcm nie.


Booth BSN betul2 dalam booth jual buku clearance stock. Tqvm utk Encik boss yg baik hati sgt berikan space utk kami menapak kat situ kejap. Erkk tak la kejap. 4 hari je. Heee.




Ara beli buku Klik Utk Kaya - 8 Rahsia Jutawan Siber.. kot2 jadi kaya nanti. Ngee.




Dan ini yg nie buku masakan Tauhu & Telur dan Daging. Nak belajar masak bergedel daging dgn Kerutuk Telur utk Amnan :)



Yg paling best kan, pokok2 kat gerai belakang tu. Gila banyak haa. Ada yg jual RM4.50 sj. Eiissh geram sgt2 tengok pokok bunga ros, daisy. Yg tu RM15 sj. Pastu ada org jual gazebo. Murah! Dr Warisan Hakhi kalau tak salah. Nas Beauty Spa pun ada buka booth kt sana. Kat booth tu ada tudung cantik2 haa, original perfume dan handbag. Handbag Jimmy Choo kaler hijau pucuk pisang cantik sgt! RM90!




W/pn hujan, public still berpusu ke sana. Plg ramai time pagi kul 10 pg- noon dan 5ptg ke atas.


Gerai makanan berlambak2 haa. Yg paling sedap gerai bihun sup. Superb! Tp char kuey teow masin alahai sbb bercampur dgn jeruk cabai. Huu. Alalahaii.

Takpa! Sok kita pegi lagi eh. Sampai hari Isnin. Jumpa kat sana! :))

No comments: