Thursday, May 26, 2011

Be Prepared For Tomorrow, Ara

"Dear all, dress code for tomorrow is black shirt and black pants." - Mr. Boss


OMG! Where I can find d black shirt malam2 buta ni?!! Uptown Danau Kota, yeaahhh terima kasih. Malas nak kuar LAGI. Hee. Malas nak kuar lagi means tadi dah kuar menikmati hari terakhir as a free unemployed person. Try new casual shirt here and there dan kemudiannya watching two movies at Wangsa Walk. Ouh, Karak wasn't achieve my expectation. Tp, Kung Fu Panda mmg aweeeeessssooommeee (subtitle Melayu dlm KFP tulis awesome as SEMPOI. Coooll).

Dan yg sukanya sbb last few days terserempak dengan beautiful Emelda Rosmila with her 4 5 'bodyguards' kot. Dan tadi terserempak dgn Iqram Dinzly with her superb terang yellow car. Perak sgt aiiihhh. But, selalu lalu depan umah Siti, tapi tak penah terserempak dgn Siti pn. Huk.


Tomorrow will be my first working day. I'm quite nervous mcm selalu. I'm new here, new employee and will meet new friends, with new tasks, new customers, new segalanya. Harapannya, biarlah esok adalah hari yg tidak meletihkan minda dan tenaga.


Be cool, Ara. BERLAKON!!

1 comment:

Shurazirah Sukhur said...

Selamat Bekerja ara!:)