Saturday, September 26, 2009

kemBaLi siBuk - huh!!

Eid Mubarrak utk suma!

Raya tahun nie mmg saaaangat best. Utk pertama kalinya bb akhirnya beraya di umah sy ;)



Dis year was like before lah. Langsung tak sempat nk buat kuih raya sebenarnya mls kot. Sis Sheila still nyesal dowh. She's wasting RM200+ utk kuih raya while Ara cuma berhabis RM20 SAHAJA ye. Berjimat cermat kn amalan mulia.



Okeh tak wasting money sbb kuih2 tu sgt cedap! Lagik2 kek lapis sarawak. Kakak, nt beli lg ye


(^-^)



Lagi best tahun nie sbb Muhammad Adib Mirza dah boleh b'jln.







Bertatih pn kira ok la tu. Dan dia dh jd friendly. Hukhuk! Maksudku dia dh boleh ngam dgn semua aunty nya. Tapi sy maseh tak dpt terima kenyataan yg his face 130% sejibik dgn my kazen yg lbh kurang sebaya dgnnya.



Moral of the story, nt bila pregnant sy nk menatap gmbr CT tiap ari supaya anak sy muka mcm CT jgk. Boleh???


*wink*wink*


Seminggu bergoyang kaki mkn kuih ry.















So now have to go back to SP. Pergi menuntut ilmu. Oh!



Starting tomorrow 'll be hectic days for me.



27/9 Presentation EQ
30/9 Quiz QMT
6/10 Pegi court - CANCEL!! Abah dh byr saman ku! Tq abah&mama!




7/10 Test QMT

8/10 Presentation ETR-Red Radiant Rose Florist

9/10 Pergi umah anak2 yatim di Kulim

17/10 WEDDING CEREMONY sis sy!


Tak sabar nk tgu 17/10 nih!

No comments: