Monday, October 26, 2009

SlmT BeruMah TangGa, Kakak!!

16/10/2009: MAJLIS PERNIKAHAN SIS SHEILA & BRO FAZLI




Alhamdulillah. Akhirnya impian my kakak yg chubby tp ttp comel ni ;) tercapai jgk. Nggee..

Tp mlm nie gila failed make up dia. Tak seperti yg sy nak!



Sy lah tukang make up dia!


Huh!! A little bit clumsy at dat time sbb majlis pernikahan dibuat after solat maghrib di Masjid Hutan Kampung. Juz her and me yg solat kt umh. Yg laen suma dh bersiap sedia tgu kt masjid seawal jam 6.30 ptg. Walaupun majlis ni ditunda beberapa kali slh imam yg flightnya asek delay ok, tp syukurlah sumanya A OK!!



17/10/2009: MAJLIS PERKAHWINAN SIS SHEILA






Kakak sy mmg cantek!!! :)

Dah jadi isteri nie, klu nk kuar window shopping kt Longwan pn kena gtau husband dl tau


:p


Make up hari nie mmg ok. ok dlm gmbr, tp realitinya bila dh sejam dua jam muka bertempek makeup, last2 muka dh nmpk berceloreng. Masa sis di makeup, sy tgk cosmetics yg diguna mak andam. Alamak, kenapa kamu guna cosmetics dari China???? Oh..!! Jadi, lps solat Asar sy terpksa makeup kakak semula dan ronda2 dgn baju pengantin di sekitar Alor Star. Gila weh suma keta asyek hon bila nampak kami. Hik, peace~



Selain jadi mak andam kakak, sy juga bercita2 nk jadi photographer. Lalala~















Tgu entry utk majlis perkahwinan di umah pengantin lelaki, ya~


Sy buat kejutan di sana ;)


6 comments:

cik syazni said...

Selamat pengantin baru untuk kakak kamu!

;)

sara_dyll said...

congratz sis sheila! :D

n good job ara! gmba cntek! :D

ARA Lindungan Bulan said...

#CikSyani:

Hee..Sis Sheila ckp tq ;)

#Sara:
TQ Sara..;)

nana abd rahman said...

cek ara~
say congrate to ur sis k dear.
wargh nak lawan nana jd photographer ka?cm ner na nk cr mkn part time nanti?huhu~

+___+

cHeRyNa PiReS said...

Hai Ara...terima kasih sbb melawat blog sha. pakcikdot main2 je tuh...tak hebat mana pon...

nywayz, siapalah yang pilih kaler biru mengancam utk pengantin nieh. anda ke? sbb sha sangat suka!

gambar2 yang sangat cantik...good job:)

pak cik said...

selamat pengantin baru dan pasti meriah acara aritu, maaf pak cik kat negeri 9 untuk persiapan acara pertabalan,moga bahagia selamanya