Tuesday, August 3, 2010

Feel Free To Untagged Yourself

Evening semua!
Haish, suppose to do introduction part of In Vitro Fertilization. Tapi as usual sangatlah malas nak berpikiau!! Well, I guess banyak lagi assignment are waiting to be completed. Most of them kena submit before raya.

Oke sekarang saya rasa mcm "urrrrrrghhhhh'!!

Ngahaha statement over kau mok! Tipoo uh. Tiada apa2 perasaan =l

Oh, I da anta parcel utk Encik Najmuddin. I sgt suka! Dat purple stripes shawl with 3 tones inner syria mmg dh buat Sha excited!




Balut cantik2 dgn ketas love2 lagi tuh! Dasat kau, ara. Jaga ati customer.


Well, I guess I dh start busy since last nite. Belom pn abes upload pic baru POLKA DOT PASHMINA & JOJET SHAWLS, Azufasya, one of my diploma frens dh tak sabar2 lagi nk order. Hey, unexpected taw yg u sekarang like to wear shawls!!!




Dulu kan, before I open my online AraAmnan BOUTIQUE, I selalu remove "iklan2" shawl kt my wall fb. But now I've realized what their intention is. So, I pun follow lah dat way. Tapi tadi I ada terbaca status butik nih. Dia tak suka uh butik laen tagged dia kn. Aduh, I dh rasa mcm terkena batang idung sendiri. Oh i'm sorry klu itu i   :( 

I suka yg nih!!! :p


Tapi, butik len asek tagged me jerk. I tak kesah lah. Sama2 cari makan what..kan kan?

So, feel free to untagged urself ya~

:p

No comments: